Flyskræk TILBUD på behandling Juli – August 2018

Flyskræk er angsten for at flyve – og den er med til at spolere særdeles mange familieferier.

 

Først er der bekymringen for turen sydpå, og på ferien, fortsætter bekymringen for også at skulle tilbage med fly.

Nogen arrangerer alternativ transport, som tog, bil og færge, blot for at undgå flyveturen. Andre bruger piller/medicin for at undgå flyskrækken. Men det behøver ikke at være sådan.

Nu nærmer tiden sig, hvor mange danskere enten har købt flybillet, eller overvejer at købe sig til lidt ”sikker sommer” sydpå.

Vidste du at flyskræk sjældent handler om frygten for at falde ned?

Flyskræk handler faktisk ofte om mange andre aspekter, end frygten for at falde ned. Måske er flyskrækken hjulpet på vej, af en tidligere flyvetur med turbulens, men ikke altid.

Man kunne jo godt tro, at frygten handlede om den faktiske afstand til jorden. Men de følelser der dukker op ved behandling af flyskræk er ofte med til at overraske og give mening.

Ofte handler flyskrækken mere om temaer som fx Tab af kontrol eller Adskillelse/separations angst. Det kan også være, at man er bange for hvordan familie eller venner skal klare sig (Hvis nu det værst tænkelige skulle ske).

Man kan aldrig rigtig vide hvad der ligger bag. Det er meget individuelt for den enkelte. Under hypnose, hvor følelserne bliver mere tilgængelige, kommer mysteriet ofte til at give mening dybt inde bagved, og derved er det muligt at ændre reaktionen.

Er du en af dem, som gerne vil ud og rejse, men frygter turen frem og tilbage? Så kunne det være, at du skulle overveje behandling mod flyskræk allerede nu. Så du og familien, kan slappe meget mere af og nyde ferien.

Nyd ferien istedet

Når først den underliggende følelse er behandlet og i ro, vil du opleve hvordan selve flyturen ikke længere får lov at være omdrejningspunktet omkring din ferie.

Du kan nu tillade dig selv at slappe meget mere af, og nyde ferien med dem du holder af.

Tilbud på behandling af flyskræk:

Zmind.dk tilbyder nu en enestående sommer-rabat på behandling af flyskræk på ledige online-tider.

Tilbuddet Gælder, hvis du booker ledige tider i juli og august måned – Kun 400 Kr. incl moms.  (Normalpris 1112,50 Kr. incl moms)

Book i dag online på Zmind.dk link her

Med ønsket om en skøn, flyvende, sommerferie!

Kh Eva / Zmind

juni 10, 2018