Tilbagemelding – Eksamensangst 3 (efter 5 år – nu på kandidatniveau)

Efter behandling for eksamensangst i 2013:

“….Sådan fik jeg et nyt liv.

Hej alle i skønne mennesker derude.
Den 27/5-13 blev den fantastiske dag hvor jeg skulle prøve at få hjælp ved hjælp af hypnose for første gang.
Lige til at starte med var jeg ret nervøs, for kunne ikke lide tanken om at skulle slappe helt af og kikke tilbage -vidste jo ikke hvad der kunne komme frem af ting og sager fra fortiden.
Vi mennesker har det med at fortrænge ting, vi helst havde ønsket ikke var sket os. Derfor havde jeg i hvert fald helt fortrængt, hvorfor jeg i så mange år, har været meget behagesyg, været bange for at stå ved hvem jeg i virkeligheden er, sige fra når folk overskrider mine grænser, samt gå til eksamen, som ved sessionen var hovedfokus. 
Imens behandlingen foregik, fandt min egen underbevidsthed tilbage og jeg fandt løsningen på mine problemer, som har fyldt så meget i hverdagen. Jeg regnede med at behandlingen måske ville kunne få mig til at slappe en smule mere af til eksamen, men at den kunne kurere mig helt og endda kunne hjælpe med så mange andre ting på samme tid, er jeg helt overvældet og dybt taknemmelig for. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vælger hypnose som værktøj til at vokse som menneske. Det er den bedste form for alternative behandling jeg nogensinde har prøvet og hvis du har et eller andet dybt inde i dig du bøvler med, har en dårlig vane eller andet du ønsker at ændre i dit liv, så prøv hypnose. Det har gjort en verden til forskel for mig, så gør dig selv den tjeneste at giv dig selv friheden tilbage, ved at give slip på gamle indgroede mønstre.
Varmt klem og god rejse til dig derude :-)”

 

(Jeg stødte tilfældigvis på hende igen efter 5 år, og var rigtig nysgerrig på hvordan det så var gået. Og frem kom en dejlig historie om succes i forhold til netop hendes drømmestudie. Jeg fortalte hende om min nye virksomhed, og tankerne bag konceptet, og dette førte til at hun gerne ville skrive et opdaterende indlæg til denne side, hvilket jeg selvfølgelig er dybt taknemmelig for.

Hun har ønsket at være anonym i forhold til navn og konkret uddannelse. Vi lavede kun én behandling dengang, og i dag læser hun på kandidatniveau på universitetet)

Opdatering 2018:

“…Da jeg startede min gymnasielle uddannelse, var det med henblik på, at kunne læse videre på universitet. Som mange nok ved, kræver nogle uddannelser på universitetet et højt gennemsnit for, at kunne komme ind. Ligeledes gjorde sig gældende med hensyn til min drømmeuddannelse. Derfor var jeg under stort pres til eksaminerne og jeg led af eksamensangst. Efter mødet med Eva var vejen til drømmen meget lettere at gå. Min angst for eksamen kunne jeg nu kontrollere og jeg kunne også yde mit bedste. Mødet med Eva har derfor været en uvurderlig hjælp for mig og jeg er nu i færd med at færdiggøre den sidste del af min uddannelse.”