Om Zmind

Zmind er en virksomhed med en klar vision

– Effektivt at frigøre ressourcer bundet i frygt, og at bygge nye broer af mod til uddannelse og job –

Zmind er dels en freelance konsulentvirksomhed, der henvender sig til 4 sydvestjyske kommuner, uddannelsesinstitutioner o.a. der dagligt arbejder med at støtte vejen til job og uddannelse. Mere info her.

Derudover kan du som privatperson også kontakte Zmind hvis du ønsker at bruge hypnoterapi til at komme i mål, tage et vigtigt valg, eller slippe gamle følelser, du oplever blokerer din vej frem.  Som privatperson kan du anvende online booking her.

Når Zmind kontaktes er det primært fordi, at angst og bekymring udgør en barriere i forhold til målet for borgeren, eller den studerende.

Derudover tilbydes også afspænding (visualisering), hvor målet er ro til nervesystemet, samt mere traditionelle mentoropgaver fx følgeskab til psykiatri, kommune o.l. alt efter hvad der er brug for i den konkrete sag.

Zminds mål er at borgeren opnår meningsfuldhed og styrke til at genvinde kontrollen for egen proces, og dermed får mulighed for at udvikle, eller nå sine drømme om job – og uddannelse.

Igennem 4 år, som mentor, vejleder, konsulent og socialrådgiver i jobcenterregi, bærer jeg en stor insiderviden og forståelse for den kontekst borgeren befinder sig i på jobcenteret. Og det er netop i jobcenteret, at idéen om Zmind blev til. Jeg så et stort behov for job – og uddannelsesrettet hypnoterapi, med målrettet fokus på at dæmpe ”frygt for at indgå i, eller genoptage uddannelses og arbejdslivet”.  Med indsigt i hvem der kommer i klemme – og hvor enkelt det kan løses (via tidligere selvstændig virksomhed). Besluttede jeg mig for at tilbyde denne niche Zmind mentor.

Det er en NICHE indenfor mentorudbud, som har skarpt fokus på, at gøre overgangen til jobcenterets tilbud til en succes. Det er målrettet og kortvarigt – Og er med til at klargøre borgeren bedst muligt til et succesfuldt forløb.

Seneste trends peger på at den bedste vej ud i arbejde og uddannelse er ude på virksomhederne. Men der er stadig lang vej for dem der oplever angsten ved at komme derud i første omgang.

Hvem står bag:

Jeg er uddannet socialrådgiver, alkoholbehandler, mentor og hypnoterapeut. Jeg har en forkærlighed for den motiverende samtale, den kognitive terapi, kombineret med den mere psykodynamiske hypnoterapi og arbejdet med specifik angst (angst rettet mod noget bestemt)

Med 4 års erfaring fra jobcenterregi, senest 2 år som myndighed, har jeg en god forståelse for proces, muligheder, og nødvendig dokumentation indenfor lovgivningens rammer, og vil derfor uden problemer kunne indgå i et givtigt samarbejde omkring borgerens nærmeste udvikling mod arbejdsmarkedet.

Jeg er nysgerrig på det enkelte menneske, og dets muligheder. Og har siden 2012 haft rigtig gode erfaringer med hurtigt og effektivt at løse specifik angst/fobi i forhold til specifikke problemstillinger.

Derudover er jeg en ivrig hobbyfotograf, gift og mor til 2 drenge.