Priser og vilkår

Pris mentoropgaver (min.2 timer/ugen)

Når angst/bekymring er primær barriere for udvikling

Fx Støtte til fælles møder, fremmøde i tilbud, træning af job- og uddannelsesrettede mål i praksis med borgeren. Det vil også være muligt at støtte borgeren i udfyldelse af den forberedende del af rehabiliteringsplanen, samt funktionsevnebeskrivelsen. Der lægges vægt på at styrke borgeren til arbejdsmarked eller uddannelse, med respekt for borgerens egen opfattelse af, hvordan borgeren bedst når i mål.

Skriftlig dokumentation inkluderet :
Skriftlig tilbagemelding i progressionsskema efter endt forløb med fokus på hvilken progression der er opnået i forhold til mentormålene i bevillingen. (Gælder kun ved mentorbevilling)

Svarer til ATAtid på 50-55 min./timen

600 kr/timen*

Pris hypnoterapi – Forløb

1,5-2 timer pr. session – Gælder forløb: 3-5 gange afhængig af kompleksitet

Dette er en kortvarig behandling med stor effekt i forhold til fx. angst/fobi i konkrete situationer, støtte til livsstilsændring, øget selvværd. Der følger ikke skriftlig tilbagemelding eller progressionsmåling med. Hypnoterapi hos Zmind kan bedst beskrives som et mix af kognitiv terapi og mindfulness med et konkret mål for øje.

Ved forløb 890 Kr.* pr session (En session kan varer op til 2 timer)

Pris enkeltstående hypnoterapi session

Du kan vælge en enkelt hypnoterapi-session.  For nogen kan det være nok med en gang, hvis problematikken er helt konkret. Fx flyskræk, eksamensangst, sukkertrang – booster eller lignende.

Ved ønsket større vægttab anbefales forløb fordelt over 6-12 mdr, for at holde fokus på proces og nye vaner.

960 Kr.* for 1 session

Pris 6 ugers afspændingsforløb for stressramte

Dette forløb egner sig til den stressramte i starten af en sygemelding. Formålet er “kalibrering” af nervesystemet, hvor borgeren får mulighed for at finde ro gennem mindful visualisering/selvhypnose. Det er vigtigt, især i den første tid af en stress-sygemelding, at man selv kan lære at få balance og genvinde ro i nervesystemet. Der aftales hjemmebesøg 1x ugen af 1,5-2 timers varighed.

4000 kr.* for 6-ugers forløb

Vilkår:

Afbud senest 24 timer før aftalt hjemmebesøg

Der tillægges timeforbrug til transport fra Zmind (240 Kr./timen) ved kørsel til hypnoterapi, hvis dette foregår som hjemmebesøg.

Borgeren kan også selv komme til Zminds hytte i Varde.

I mentoraftalerne er køretiden inkluderet.

Skulle der ske det, at døren ikke lukkes op, ved hjemmebesøg, eller et møde bliver aflyst senere end 24 timer før aftalt tidspunkt. Faktureres det fulde beløb.

*Alle priser er eksklusiv moms.