Priser og vilkår

Timepris mentoropgaver (min.2 timer/ugen)

Fx Støtte til fælles møder, fremmøde i tilbud, træning af job- og uddannelsesrettede mål i praksis med borgeren. Det vil også være muligt at støtte borgeren i udfyldelse af den forberedende del af rehabiliteringsplanen, samt funktionsevnebeskrivelsen. Der lægges vægt på at styrke borgeren til arbejdsmarked eller uddannelse, med respekt for borgerens egen opfattelse af, hvordan borgeren bedst når i mål.

Skriftlig dokumentation inkluderet :
Skriftlig tilbagemelding i progressionsskema efter endt forløb med fokus på hvilken progression der er opnået i forhold til mentormålene i bevillingen. (Gælder kun ved mentorbevilling)

svarer til ATAtid på 50-55 min./timen:

495 kr/timen*

Timepris hypnoterapi (2 timer pr. session – 1-5 gange afhængig af kompleksitet)

Dette er en kortvarig behandling med stor effekt i forhold til fx. angst/fobi i konkrete situationer, støtte til livsstilsændring, øget selvværd. Der følger ikke skriftlig tilbagemelding eller progressionsmåling med. Hypnoterapi hos Zmind kan bedst beskrives som et mix af kognitiv terapi og mindfulness med et konkret mål for øje.

445 kr/timen

Pris 6 ugers afspændingsforløb for stressramte

Dette forløb egner sig til den stressramte i starten af en sygemelding. Formålet er “kalibrering” af nervesystemet, hvor borgeren får mulighed for at finde ro gennem mindful visualisering. Det er vigtigt, især i den første tid af en stress-sygemelding, at man selv kan lære at få balance og genvinde ro i nervesystemet. Der aftales hjemmebesøg 1x ugen af 1,5-2 timers varighed.

4000 kr. for 6-ugers forløb

Timeforbrug tur -retur mellem Zmind og hjemmebesøg

Gælder alle tilbud fra Zmind. Fælles møder fx med skole, tilbud eller lign.:

240 kr/timen

Vilkår:

Afbud senest 24 timer før aftalt hjemmebesøg

Alle møder med borgeren, er hjemmebesøg, eller “i marken” i praktisk træning af oplevet angst/fobi barriere. Dette aftales nærmere med borger og rådgiver.

Skulle der pga sygdom ske det, at døren ikke lukkes op, eller et møde bliver aflyst efter jeg er kørt hjemmefra. Så faktureres 15 min. + tiden i bilen tur-retur til mødet.  Hvis mødet aflyses senest 24 timer før, faktureres selvfølgelig ikke.

Alle priser er eksklusiv moms.

* Prisen på mentoropgaver kan variere afhængig af den individuelle opgaves karakter. Endelig pris fastsættes ved mentorkontrakt mellem kommunen og Zmind.