Tilbagemelding – Bange for at gå ind i nyt parforhold

Mine forventninger og håb til hypnoterapien var at komme videre efter et langt forhold.
Efter næsten 4 år kunne jeg stadig ikke lægge det bag mig, og det har bremset mig i rigtig mange situationer. Var blevet “bange” for at elske igen.
Da jeg så tog mig selv i at afvise verdens dejligste og rareste menneske på grund af at jeg blev ramt af panik og angst, tænkte jeg at det nu var på tide at få noget gjort ved problemet, og tilfældigvis var det bare hypnoterapi der her sagde mig mest.
 
Oplevede både samtalen med Eva og selve hypnosen som en rigtig hård omgang, følelserne fik virkelig frit løb, og der blev i den grad renset ud i systemet. Selvom det hele var meget følelsesladet, havde jeg stadig en indre ro under hypnosen.
Da jeg kom “tilbage” havde jeg det egentligt ret godt, men følte mig rigtig træt efter alle de ting der lige var foregået indeni mit hoved. Vi sad og snakkede det hele lidt igennem inden Eva kørte hjem.
Dagene efter følte jeg mig meget forvirret, og synes tingene poppede frem i mit hoved konstant, alt det jeg havde været igennem under hypnosen fyldte rigtig meget i mig.
Her en uge senere føler jeg mig som født på ny. Har en ny energi jeg ikke har følt i meget lang tid, jeg har overskud, og mit humør er helt i top. Fyren jeg skulle glemme ligger meget langt omme i baghovedet, og betyder pludselig ikke så meget for mig.
Jeg føler mig FRI, og en gammel sorg er endelig blevet fjernet fra mit hjerte, og kan nu kalde det for fortid.
Blev sjovt nok inviteret ud 5 dage efter hypnosen, hvor jeg uden at tøve sagde ja tak. Før ville have gået fuldstændig i baglås, føle panik og angst, få hjertebanken og kvalme bare ved tanken om at skulle ud med en fyr.
Jeg har rykket mig rigtig meget på ganske kort tid, og det føles helt fantastisk. Jeg er ikke længere låst fast i fortiden, og jeg er så klar på hvad fremtiden tilbyder :-)Havde været så utrolig nervøs for det inden, men der var slet ikke noget at være nervøs for. Eva er et utrolig behageligt og varmt menneske, og kan kun anbefale hende til alle jer andre, der sidder og har brug for hjælp til noget der hæmmer jer i jeres liv.
Tak til Eva, jeg skulle have kontaktet dig meget tidligere.
Anonym