Tilbagemelding – Tilgivelse

Tilgivelse – For at kunne slippe vrede

“Vidste ikke helt hvilket emne jeg skulle vælge,for jeg har mange ting, men Eva var rigtig god til at hjælpe mig med at finde det, der var vigtigst for mig.
Det blev så, at skulle tilgive min stedfar for alt det smerte han gav mig i min barndom, og som har fulgt mig i 40år.
Inden vi skulle starte, skulle jeg finde et sted hvor jeg føler mig rigtig tryg. Jeg valgte det rum,hvor jeg var sammen med mine børn, og en rigtig god veninde.
Så skulle jeg gå ud af rummet, og bag en tyk panser glas væg sad min stedfar på en stol.
Jeg satte mig overfor ham. Eva spurgte hvordan han så ud. Jeg kiggede på ham, og så djævlens ansigt( som jeg forestiller mig den ser ud)
Jeg havde et kæmpe sværd i min hånd, og huggede hans hoved af. Det gjorde jeg mange gange indtil jeg ikke kunne se hans ansigt mere. Så smækkede jeg en dør i foran ham.
Eva spurgte om jeg ville åbne døren igen?
Det gjorde jeg så. Der stod han igen,men var blevet mindre end mig og var gammel og grå at se på,mærkelig nok følte jeg det var synd for ham,hvilket er meget nyt for mig.
Jeg gik ind i mit trygge rum, og så en dør med tallet 4.
Eva spurgte, om jeg turde åbne den, og det gjorde jeg. Jeg så mig selv sidde på gulvet.. Vil mene jeg var halvandet år.
Eva bad mig om at gå ind i mig selv,og kigge rundt i rummet jeg sad i. Jeg så  brun 70er tapet,hvide træ reoler.jeg blev ked af det…Eva spurgte hvad der skete?
Jeg følte mig ensom..Eva bad mig om at trøste mig,(jeg så rummet blive fyldt op af guddommelig lys,så et stort buddah hoved,og følte mig godt tilpas)
Jeg blev trøstet…Eva bad mig om at kigge i rummet igen, og i et rum ved siden af hvor jeg sad på gulvet,sad min mor og mormor og drak kaffe..
Kunne skrive mange sider om min oplevelse men må hellere stoppe. Kan bare sige Eva hjalp mig meget.
Føler mig mere glad..
Har ikke den uforklarlige vrede mere.
Tusind tak Eva,du er super dygtig og følte mig tryg i dine hænder..