Vægttab – hypnoterapi- Kampagnetilbud 600 kr.

Vægttab på “den fede måde” !

For nogen af os, er vægttab et tilbagevendende tema i livet.. Jeg skriver tilbagevendende, fordi mange oplever, at vægten stiger og falder i perioder i livet.

Hvad ligger egentlig bag den såkaldte “viljestyrke”?

Hvis vi kæmper med den rationelle del af hjernen mod vores egen underbevidsthed – Så vinder underbevidstheden.. Jo mere kamp – jo mere modspil.

Vi er nød til at lytte godt efter – Hvad er der egentlig på spil?, hvad skal der til for at indgå en forhandling, så dit underbevidste er medspiller og ikke modspiller i dit vægttab..? Viljestyrken træder for alvor i kraft, når alle dele i dig arbejder i samme retning. (det bevidste – det underbevidste – følelser og tanker) Med hypnoterapi kan du arbejde på din viljestyrke ved at få alle dele af dig til at arbejde i samme retning, og på den måde bane vejen for store forandringer i din vægttabsproces.

Det handler om fokus, og ud med “burde”

Vægtstigning hænger ofte sammen med hvor travlt vi har med fokus på andre ting i livet, ændrede forhold i hverdagen, stigende (snigende) forbrug af fedt og sukker kombinationen, som for hjernen er ren narkotika.

Næste gang du står med en præfabrikeret roulade – Som iøvrigt på mystisk vis kan holde sig i flere måneder?  Så prøv bare at forestille dig et hvidt lag kokain strøet ovenpå.. Så meget power har fedt+sukker kombinationen over din hjerne.

Hvis du derimod spiser ren fedt, eller ren sukker. Så vil kroppen langt tidligere mere naturligt sige stop, end hvis du kombinerer fedt + sukker. Denne kombination, findes desværre i rigtig mange fødevarer. Og fødevarerproducenterne ved det.

Derfor er det altid en fordel, at gå uden om de præfabrikerede fødevarer. Nå det er sagt, så er det bare nemt og hurtigt, at købe en pakke småkager, når der kommer gæster. (Ja, sådan er det også bare nogengange)

Jeg står ikke og bager hver dag, og laver alting fra bunden. Og det der “burde” lad os nu smide det i skraldespanden – en gang for alle! Det er kun med til at underminere dit ønske om, at du lander på den vægt der er naturlig for dig.

Accepter at fokus flytter sig naturligt gennem livet

At opnå naturligt vægttab, forudsætter dels at være bevidst om, og acceptere, at det er sådan livet er i perioder. Det går op og ned.. og dit bevidste fokus kan ikke være alle steder på en gang! Så lad vær med at slå dig selv oven i hovedet. Du fejler ikke! – Du flytter fokus… Et naturligt menneskeligt træk. Det giver altså ingen mening at snakke om “fejl”.

Der er helt naturligt andre ting der optager dig mere i perioder. Det kan være småbørnsperioden, sygdom, stress, work-life balance, parforholdet eller noget helt andet, som kræver din opmærksomhed.. Ingen kan have sit fokus alle steder på en gang.

Det er kun naturligt, at vi glider frem og tilbage i vores bevidsthed og motivation i forhold til hvad der fylder mest i vores liv.

Livet er en forunderlig og uforudsigelig størrelse.. Det vigtigste er, at du bliver i stand til at finde tilbage til DIN vej, og det der er godt for DIG.

Vægttab kræver, at du over tid har et overordnet mål for øje, som du ikke mister af syne. Forestil dig et kompas der leder dig i retning vægttab. Nogengange kommer du ud på en sidevej – Det betyder ikke, at du skal tilbage og starte ved nul. Du kan altid rette opmærksomheden tilbage, så snart du opdager, at du er kommet ud af kurs.

Vi kan med vores sind skifte retning hurtigere end de fleste er klar over. Vi kan ikke fjerne sorg og krise, en naturlig del af livet, men faktisk kan vi godt flytte fokus og mindset tilbage til en mere livsgivende sti lidt hurtigere, når først vi ved hvordan.

Din opmærksomhed på naturligt vægttab kan styrkes gennem HYPNOSE..

Hvis du vil hjælpe dit fokus og din opmærksomhed på vej til en naturlig vægttabsproces, så har du mulighed for at støtte din underbevidsthed op med hypnose.

Ligger der følelser i vejen for dit vægttab, så er det vigtigt at få bearbejdet disse, hvilket du kan gøre med hypnoterapi.

Imellem sessioner vil din daglige lydfil kunne påvirke din underbevidsthed, og bevidste fokus i retning af naturligt vægttab.

De fleste vil kunne klare, at afse lidt tid inden de falder i søvn om aftenen. På den måde hjælper du fokus tilbage på din vej – og det du gerne vil. Også selvom livet slår knuder.

SÆRTILBUD (samarbejde med DM Skincare DK)

På DMSkincare.dk kan de første 100 kunder der køber kampagnetilbuddet købe et lille “starter-kit”. der kombinerer en virkelig lækker, og velsmagende booster af en slankethe, samt en slankelydfil fra Zmind.dk.

Du kan lytte til lydfilen på dette link –> HER, hvor slanketheen, også kan købes. Scroll ned i bunden, og lyt til lidt af lydfilen der. Køber du theen, får du resten af lydfilen (den terapeutiske del) med i varekurven.

Du kan også se denne lille film, vi har lavet i forbindelse med denne kampagne:

https://www.facebook.com/zmindmentor/videos/vb.2039555149646435/2093690037566279/?type=2&theater&notif_t=page_post_reaction&notif_id=1530176387130784

Tilbud på session til dig, der drømmer om, at skille følelser og mad fra hinanden.

Skulle du hører under typen “Jeg spiser på følelser”.  Så kan du med kun én enkelt session (2 timer) få placeret de følelser du forbinder med mad, hvor de hører hjemme – Og på den måde.. Spise når du er sulten, og ikke når du har en bestemt følelse!

Det er enkelt, og vil føles som om, at du får din viljestyrke øget væsentligt. Det virker fra du forlader sessionen.

Prisen for din første vægtabssession (samarbejde med DM SkincareDK)

KUN 600 Kr. for 1x session af 2 timers varighed.

Skulle det fungerer godt for dig – Tilbydes du 600 Kr. rabat på den lidt grundigere vægttabspakke:

Vægttabspakken:

En dybere, mere støttende strategi for dig, der har erfaring med, at det er svært at holde fokus fast på vægttab over tid.

  • Du støttes her gennem 12 uger i de faser der oftest giver udfordringer for dig. Hvor dit indre “kompas” justeres med 4x hypnoterapisessioner ialt, så du nemmere kan komme igennem vægttabet, etablere gode nye vaner, og nå dit mål.
  • De 4 sessioner booker du selv på ledige tider indenfor de 12 uger – Sådan at det kommer til at passe med de uger hvor behovet er størst for dig.
  • Du får en personlig lydfil til daglig hjemmebrug – Det er din mentale træning og fokus, som støtter dig til vedholdende at have målet for øje. Den laves på baggrund af netop dine mål med forløbet
  • Du har endvidere mulighed for telefonisk motiverende og støttende support ved behov, alle hverdage indenfor åbningstiden.

Samlet pris 12 ugers forløb incl. 8 timers hypnoterapi, personlig lydfil og tlf support:  4500 Kr.

Har du i forvejen købt aktuelle kampagnetilbud med 1xsession fratrækkes denne i prisen, så du ender nede på 3900 Kr.

Der er begrænsede pladser, da det er vigtigt at du får en god service på turen. Meld dig på NYHEDSBREVET her på Zmind.dk, og hold øje med tilbud og kampagner fremadrettet.

 

juni 19, 2018